Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Curățenia în USR continuă: Claudia Postelnicescu – exclusă, alți 4 membri – suspendați

Curățenia în USR continuă, după excluderea din partid, săptămâna trecută, a Olimpiei Ardelean, de la organizația de Ilfov. Astfel, Biroul Naţional al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu și suspendarea, pe diverse perioade de timp, a 4 membri: Ciprian Lupaş, Vişinel Bălan, Daniel Giurcă și Cosmin Stoienoiu.

Postelnicescu, fost purtător de cuvânt al Organizației USR Ilfov, este acuzată că “a făcut zeci de acuzaţii neprobate, atacuri la persoană, calomnii, atât pe grupurile interne, cât şi pe profilul public”, iar unele postări au fost ulterior preluate şi de presă.

Ea a reacționat pe Facebook: „Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată că îmi ”hărțuiesc” colegii și că vorbesc ”urat” despre Barna. Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eșec major strict bazat pe incompetența proprie, că favorizează o gașcă de sicofanti și profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului. (…) Da. Prostie fudulă, aroganţă. Îi excludem şi sancţionăm pe cei care ne arată mediocritatea şi prostia şi clamăm interesul partidului când de facto prostia e individuală, pe persoană fizică”.

În postarea anterioară, pentru care primit sancţiunea, Claudia Postelnicescu arăta că duce o luptă “cu impostorii care l-au confiscat pe grup organizat şi doar în scopul propăşirii personale. Nu sunt singura în această luptă. Ea se duce de peste un an în multe filiale şi e crâncenă. Oamenii noi s-au dovedit a fi fără însuşiri şi atunci îi vânează pe cei care le au din plin. Barna nu este decât un pion pe tabla de şah a altcuiva. Din acest motiv trebuie să plece”.

Biroul Naţional al USR au mai decis suspendarea pentru 3 luni a lui Ciprian Lupaş, “pentru că a distribuit informaţii false, calomniatoare, preluate ulterior de presă”.

Vişinel Bălan a fost suspendat pe o perioadă de un an,  “pentru că a făcut acuzaţii de fraudă la votul electronic pentru alegerea preşedintelui USR, acuzaţii care nu au fost niciodată probate”.

“De asemenea, Vişinel Bălan a făcut acuzaţii de grup infracţional în jurul preşedintelui USR, acuzaţii neprobate. Toate aceste acuzaţii au fost preluate ulterior de site-uri de presă sau pagini de Facebook. De asemenea, din poziţia de membru BJ Giurgiu a jignit în mod repetat colegii”, a motivat USR.

Daniel Giurcă a fost suspendat pentru 6 luni, iar Cosmin Stoienoiu – pentru un an, ambii fiind acuzaţi că “au şters fişiere cu informaţii confidenţiale din baza de date a partidului” – adică minutele şedinţelor Biroului Naţional, în care erau consemnate toate deciziile.

Sancţiunile au fost aplicate în baza articolului 13 din statutul USR care prevede obligaţiile membrilor, precizează USR, în comunicatul transmis joi.

260 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv