Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Portocaliu și Galben de furtuni și ploi torențiale în toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 
Sportul de calitate îngheață până și politica

Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale. Congresul, oprit pentru meciul Simonei Halep

Dan Barna a fost desemnat oficial, sâmbătă, la Congresul USR desfășurat la Teatrul Național din București, candidatul acestei formațiuni politice la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Barna a obținut 324 de voturi din 492 exprimate de delegații prezenți – 500 la număr. Contracandidații său au fost Mihai Goțiu (134 de voturi), Dumitru Stanca (5) și Dragoș Dinulescu (3).

După anunțarea rezultatelor, membrii USR au oprit dezbaterea amendamentelor la statut, pentru a urmări meciul Simonei Halep.

Victoria Simonei Halep a stârnit ropote de aplauze.

Meciul a durat doar 55 de minute:

Prima româncă învingătoare la Wimbledon! Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams cu 6-2, 6-2

“România are nevoie de ADN-ul USR la Cotroceni”

“Chiar cred că România are nevoie de ADN-ul USR la Cotroceni. În următoarele două săptămâni vom avea probabil o decizie privind candidatul comun al Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale. Cu certitudine, Alianța USR-PLUS va avea candidat propriu la prezidențiale”, a declarat Dan Barna

Cursa internă a USR va fi urmată de negocieri cu PLUS. Formațiunea condusă de Dacian Cioloș a hotărât, tot sâmbătă, în cadrul Consiliului Național, ca prezidențiabilul să fie ales prin vot electronic, în perioada 22 – 27 iulie.

Vor urma negocieri cu USR, pentru desemnarea candidatul comun al Alianței 2020 la alegerile prezidențiale. El va intra în cursă în tandem cu candidatul la funcția dde prim-ministru. Astfel, dacă Dan Barna va fi prezidențiabilul, atunci Dacian Cioloș va fi propunerea pentru premier sau invers.

70 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv