Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:
Memorie scurtă la echipa câștigătoare

Dancă îi amintește lui Ciucă: „Există o decizie a BPN care interzice orice colaborare cu PSD”

„Partidul Național Liberal are o decizie a Biroului politic Național prin care, practic, se interzice orice colaborare cu PSD. Vedem în aceste zile o desfășurare de negocieri cu PSD, care încalcă decizia PNL, decizie statutară a partidului”, îi amintește deputatul liberal Ionei Dancă premierului desemnat Nicolae Ciucă.

Dancă a precizat sâmbătă, la RFI, că „sunt mai mulți parlamentarii liberali care au exprimat public susținerea pentru Ludovic Orban pentru poziția de președinte al PNL și pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru. Nu putem să lăsăm țara unui guvern PNL care să stea la mila PSD”.

„Mă aștept ca și alți colegi parlamentari care înțeleg să respecte votul românilor de la alegerile parlamentare din 2020 să urmeze acest pas prin care să păstrăm practic angajamentul față de români, o guvernare liberală de dreapta”, a precizat Dancă, întrebat dacă vor pleca și alții din PNL, care să-l urmeze pe Orban și dacă se pregătește o nouă formațiune politică.

Orban rupe PNL: Asta-i picătura care a umplut paharul!
Ionel Dancă a mai spus: „Întrebarea este de ce președintele Klaus Iohannis a desemnat un candidat cu misiunea de a forma o majoritate parlamentară cu susținerea PSD-ului. USR a anunțat că nu va susține un guvern din care nu face parte, așa că e clar că PNL este împins să ceară sprijinul PSD. Atunci, întrebarea este de ce președintele Klaus Iohannis a împins Partidul Național Liberal în această situație”.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv