Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Dancă: Strategia PNL pentru anticipate va fi cunoscută „la momentul oportun”

Biroul Executiv (BEx) al PNL l-a mandatat, luni, pe preşedintele partidului, Ludovic Orban, să solicite, „la momentul oportun”, convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pentru dezbaterea şi adoptarea unor legi prioritare pentru PNL, a anunțat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al partidului.

El a evitat să dea detalii despre strategia PNL şi a Guvernului pentru declanşarea alegerilor anticipate, spunând că vor fi cunoscute tot „la momentul oportun”.

În schimb, Dancă a precizat că “vom face toate eforturile posibile în vederea atingerii acestui obiectiv fără nicio ezitare, fără niciun dubiu”.

El a arătat că există negocieri cu celelalte partide, mai puţin PSD, pentru declanşarea alegerilor anticipate, prin intermediul unei comisii formate la nivelul PNL.

“Nu există o listă de teme limitată pentru care Guvernul ar putea să-şi angajeze răspunderea în perioada următoare”, a mai spus Dancă, amintind că priorităţile PNL sunt eliminarea pensiilor speciale, desfiinţarea Secţiei speciale de investigare a magistraţilor, alegerea primarilor în două tururi de scrutin prin procedură parlamentară, care poate fi şi angajarea răspunderii.

23 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv