Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Dăncilă: Eu aștept ca demiterea lui Tudorel Toader să fie urmată de o demisie a sa

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat miercuri, după ședința CEx a PSD în care s-a votat – cu un singur vot împotrivă – remanierea ministrului Justiției, Tudorel Toader, și înlocuirea lui cu Eugen Nicolicea, că așteaptă ca Toader să demisioneze.

“S-a avut în vedere atât blocarea unor acte normative, dar și referitor la lipsa unei decizii,s-a votat și s-a acceptat demiterea lui Tudorel Toader. Sper să fie dublată și de o dmeisie. În mod normal ar trebui să-și dea demisia”, a insistat ea.

Întrebată ce va face dacă Toader refuză să demisioneze , Dăncilă a replicat: “Haideți să nu facem scenarii!”.

“A greșit când a spus că va face anumite lucruri și nu le-a făcut. Au fost mai multe proiecte de acte normative care au stat prea mult pe masa de lucru, le-a întârziat”, a mai spus ea, întrebată de jurnaliști “cu ce a greșit Toader”.

Dăncilă a evitat să spună dacă așteaptă proiectul OUG pentru anularea sentințelor date în ultimii 5 ani de completurile de 5 judecători: “Nu avem încă nominalizarea din partea președintelui. (…) Voi discuta cu președintele imediat ce voi ajunge la Guvern, îi voi spune despre nominalizările noastre și sper să își dea acordul și să intrăm în normalitate. Eu mereu merg pe buna-credință și pe faptul că președintele poate să dea dovadă de responsabilitate”.

Întrebată când va avea discuția cu Tudorel Toader, dăncilă a spus că în cursul zilei de miercuri.

176 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv