Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Dispută nesfârșită pe PNRR. Ghinea: „Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”

Disputele politice pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu mai contenesc, iar ministrul Cristian Ghinea, vrea să facă prinsoare cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta din urmă a declarat că documentul a fost „pulverizat” de Comisia Europeană.

Concret, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene i-a transmis, vineri i-a transmis, vineri, că își va da demisia dacă documentul nu va fi aprobat de CE, însă și ciolacu să procedeze la fel.

Ghinea impune și un termen limită: 30 septembrie 2021.

„Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”, i-a transmis Marius ghinea, într- intervenție telefonică la Antena 3.

Comisia Europeană a transmis joi guvernului o serie de observații la PNRR trimis formal de România la 31 mai, semnalând o serie de erori, inadvertențe și lipsuri din documentație.

Cristian Ghinea susține însă că observațiile sunt pur și simplu „întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv