Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Dragnea aruncă “pisica” Oprea în curtea lui Ponta

Întrebat dacă Gabriel Oprea ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de ministru al Afacerilor Interne, Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, a precizat că l-a această întrebare ar trebui să răspundă premierul Victor Ponta.

dragnea-oprea

Liviu Dragnea a catalogat moartea agentului de poliţie Bogdan Gigină drept o tragedie, dar a afirmat că nu poate spune dacă Gabriel Oprea ar trebui să-şi dea demisia sau să fie demis “pentru că fiecare îşi gestionează propria onoare”.

Dragnea susţine că “înţeleg că opinia publică vrea foarte curând răspunsuri despre responsabilii acestei situaţii, dar nu trebuie să politizăm foarte mult această tragedie. PSD nu are ce să caute în acest subiect”.

Liderul Partidului Social Democrat îi acuză voalat pe Ponta şi Oprea afirmând că “după părerea mea au trecut prea multe zile fără să se spună lucruri. Lipsa comunicării este cea mai mare greşeală din acest caz. Nu a fost o situaţie uşoară, nu a fost o întâmplare lipsită de importanţă. Un tânăr poliţist a murit în uniformă executând nişte ordine date de superiorii lui. Cred că instituţiile respective ar fi trebuit să aibă o poziţie foarte rapidă”.

Marţea trecută, poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie în momentul în care se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne. S-a spus că Oprea poate fi acuzat de abuz de funcţie, dar vicepremierul a anunţat luni dimineaţă, la aproape o săptămână de la incident, că nu consideră că a făcut ceva ilegal şi că este de părere că nu există motive pentru care să-şi ofere demisia.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv