Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DIICOT a clasat dosarul 10 August, la 2 ani de la violențele jandarmilor / Cazan, Cucoș, Sindile scapă de urmărirea penală / POLITICĂ: Miercuri se încheie sesiunea parlamentară extraordinară / Legea privind carantinarea și izolarea va fi votată de Senat / Comisia juridică a încheiat marți noapte dezbaterile / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, a anunțat Iohannis /     

 

Breaking News:
 

Dragnea, despre participarea lui Dăncilă la referendum: ”Dacă a zis așa, e foarte bine”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că va merge și el la referendumul pentru justiție convocat de președintele Klaus Iohannis duminică, în ziua alegerilor europarlamentare. 
 

”PSD a spus tot timpul, în frunte cu mine, că nu respinge întrebările la referendum, chiar le susținem”, a spus Dragnea. 
Întrebat cum comentează participarea premierului la referendum, Dragnea a declarat: “Dacă a zis așa, e foarte bine”. 

El a a spus că, la rândul său, va vota. “Cum veți vota?”, a fost întrebat. “E, hai să ajungem acolo! Iar vreți să-mi mai facă ăștia un dosar? Că spun, că influențez referendumul”, a răspuns el.

Viorica Dăncilă a anunțat miercuri, la Bacău, că va vota duminică și pentru europarlamentare, și pentru referendum: „Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”.

Ulterior, ea s-a sucit: “Am spus că merg al referendum, dar nu am spus modul în care voi vota”.

În schimb, liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a anunțat că va refuza ”buletinele de vot pentru falsul referendum”. ”Nu sunt complice la fals și uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloș și diverși alții, puțini și penibili, nu insistați cu această înșelăciune”, a scris pe Facebook Nicolae.

La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a transmis sâmbătă organizațiilor partidului pe care îl conduce, să-i îndemne pe cetățeni să nu ridice buletinele de vot pentru referendum, întrucât acest lucru echivalează cu prezența la acest scrutin.

 
16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv