Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Dragnea îl mai perpelește un pic pe Ponta: O sa-l caut zilele următoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea neagă că s-ar afla în conflict cu Victor Ponta și susține că îl va contacta pentru a stabili o întâlnire “în perioada următoare”.

sursă foto: România TV
sursă foto: România TV

Dragnea a declarat duminică seară, la România TV, că fostul premier va “începe să muncească” alături de el şi de social-democraţi la programul de guvernare şi în campanie.

El a arătat că nu se află într-un conflict cu Victor Ponta: “Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare. (…) PSD are Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta. (…) Eu zic să nu vorbim de ruperea relaţiei”.

Liderul PSD a punctat însă că diferenţa este că Victor Ponta a vorbit la televizor mai mult decât el pe această temă şi tocmai de aceea vrea să aibă o discuţie cu fostul premier pentru a lămuri lucrurile.

“O sa-l caut zilele următoare, să ne vedem, şi sper să înceapă să muncească alături de mine, alături de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare”, a precizat Dragnea.

Despre PRU, partidul care îl curtează de câteva zile bune pe Ponta iar acesta cochetează la televizor cu ideea, Dragnea a precizat că nu este interesat de ce face Bogdan Diaconu (liderul PRU – n.r.) şi nu doreşte să comenteze. “Nu e nici în precuparea mea, nici în preocuparea colegilor de partid”, a spus Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a declarat că îl tentează mai mult un proiect nou şi mai mic decât să stea ”în tribuna” unei echipe mari, făcând referire la o posibilă trecere a sa de la PSD la PRU, precizând însă că prima sa opţiune va rămâne PSD.

”M-aş transfera la Steaua Roşie Belgrad că tot sunt eu stelist. (…) Sau la orice echipă din jur. (…) Când ai un jucător care nu are loc în echipă, decât să-l ţii pe bancă sau în tribună, lasă-l să joace la o echipă şi să se întoarce când ai nevoie. Decât să stau în tribună, sigur că un proiect în care să pot să fac ceva, e tentant. E uman, e de înţeles acest lucru. Fiind campanie electorală pot să fac mai mult decât atât. Partidul meu m-a folosit la alegerile pentru locale”, a spus Ponta, întrebat dacă are de gând să ”se transfere” la PRU sau la o altă ”echipă” din afara ţării.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv