Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Drulă: PNL-PSD-UDMR să ne explice de ce nu vor reducerea TVA la 5% la carburanți

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, le cere premierului Nicolae Ciucă (PNL), președintelui PSD, Marcel Ciolacu, și președintelui UDMR, Kelemen Hunor, să explice public de ce nu doresc aplicarea soluției USR de reducere a TVA de la 19% la 5% la carburanți.

„Cum stă treaba cu cei 50 de bani pe litrul de combustibil de la guvern? Cătălin Drulă s-a dus la benzinărie, să verifice direct la pompă. Acum, are o întrebare pentru PSD-PNL-UDMR: Trebuie să ne explice de ce nu vor soluția USR de reducere a TVA de la 19% la 5%, care ar însemna o economie dublă în buzunarul oamenilor.”, a scris Drulă, pe Facebook.

Mesajul este însoțit de un filmuleț în care Drulă arată cum a făcut plinul la benzină și l-a costat 288 de lei, la prețul de 8,63 lei/litrul, precizând: „Cu cei 50 de bani pe care zice Guvernul că o să-i dea înapoi, ar fi fost mai ieftin cu 16 lei la 288 de lei, cât ne-a costat benzina. Cu soluția USR, economia ar fi fost dublă, de 33 de lei”.

Ciolacu e mulțumit cu compensarea de 50 de bani la 9,3 lei/l de motorină și 8,63 lei/l de benzină: „Avem al doilea cel mai mic preț din Europa”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu a fost prezent, luni, la dezbaterea în plenul Camerei Deputaților a moțiunii simple depuse de USR împotriva sa.

USR și Drulă au scris pe Facebook:

„Virgil Popescu a fugit. În Luxemburg. Nu participă la dezbaterea moțiunii simple depuse de USR împotriva lui.

Nu vrea să explice de ce Guvernul de 50 de bani a venit cu cea mai proastă soluție pentru prețul la carburanți: 50 de bani compensare la litru. Nu vrea să explice de ce am ajuns să plătim 9 lei pe un litru de benzină sau motorină.

Nu vrea să explice de ce prețul energiei pentru populație și companii a crescut constant. De ce prețul gazelor a crescut constant”.

 

34 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv