Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

După ce a acuzat USR, Orban o sucește: „Cred că am demonstrat că putem colabora”

După ce a acuzat la scenă deschisă USR că l-a votat pe Florin Iordache președinte al Consiliului Legislativ, declanșând un scandal de proporții, liderul PNL, Ludovic Orban a întors-o, joi, ca la Ploiești.

„Cred că am demonstrat că putem colabora, am câştigat împreună alegerile pentru Bucureşti, am câştigat împreună, de exemplu, la Vrancea (…) Îi sfătuiesc pe mai tinerii mei colegi să consume mai puţină energie în inventarea de conflicte cu PNL, să se concentreze pe bătălia cu PSD”, a declarat Orban, la Giurgiu.

El a susținut că „nu este niciun scandal, atât noi cât şi USR am atacat alegerea lui Florin Iordache. Scandalul în sine este că o majoritate controlată de PSD şi de aliaţi a putut să ia o astfel de decizie ineptă de a pune în fruntea Consiliului Legislativ un personaj atât de rău famat şi de dubios precum Florin Iordache”.
173 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv