Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Elena Udrea, în faţa Comisiei Juridice. Fostul ministru face praf noul dosar!

Acuzată într-un nou dosar de luare de mită şi de trafic de influenţă, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, apare vineri în faţa Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

udrea

Membrii Comisiei Juridice trebuie să dea aviz, pozitiv sau negativ, pentru fiecare cerere a Direcţiei Naţionale Anticorupţie de încuviinţare a începerii urmăririi penale, a reţinerii şi a arestării Elenei Udrea. Există deja informaţii conform cărora se fac jocuri pentru ca Elena Udrea să fie arestată din nou. Deşi cei din Comisia Juridică se temeau că nu va exista timp pentru analiza dosarului şi că se va cere un nou termen pentru luni, mulţi dintre cei implicaţi au început să “studieze” dosarul încă din urmă cu două zile tocmai pentru a grăbi demersurile de arestare a fostului ministru al Dezvoltării.

Însă Elena Udrea face praf noul dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Udrea şi-a studiat dosarul joi timp de şapte ore.

“În primul rând vreau să spun că abundenţa de declaraţii, de fapte şi de documente te face să pierzi foarte uşor firul. Vizavi de fapta domnului Buzăianu vreau să spun că cronologia este total greşită, este imprecisă. Nu ai cum să înţelegi când s-a făcut pretinderea sumei şi când s-a remis suma. În al doilea rând vreau să remarc faptul că toţi cei care au dat declaraţii în dosar încearcă să se extragă din ceea ce ar putea fi acuzator. Dacă aş fi fost chemată şi eu la discuţii, aş fi lămurit procurorii mai ales în legătură cu fapta legată de domnul Buzăianu. Apoi, nu există un denunţ al lui Dorin Cocoş. Singurul denunţ este făcut de Ana Maria Topoliceanu. Nu există stenograme cu mine. Multe dintre conexiunile pe care le fac procurorii sunt imprecise”, este doar o parte din apărarea pe care şi-a pregătit-o Elena Udrea.

Aceasta a ţinut să precizeze şi că “am foarte multe de spus Comisiei”.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv