Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Europarlamentarul PLUS Dacian Cioloș cere Guvernului Orban „să se lase ajutat”

Europerlamentarul PLUS Dacian Cioloș, lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, cere Guvernului Orban „să se lase ajutat” în această perioadă a pandemiei de coronavirus (COVID-19).

”Nu vreau să creadă cineva că vin să dau lecții celor care duc greul acum, pentru că știu ce înseamnă să-ți asumi o astfel de responsabilitate și am tot respectul pentru cei care și-au asumat această responsabilitate. Și noi vrem să ajutăm cu experiența pe care o avem (…). E important ca Guvernul să fie ajutat acum și să se lase ajutat, să se lase sprijinit. Evident că acolo e comanda, evident că e nevoie de o comandă foarte fermă, foarte clară (…) și mobilizate toate forțele din societate”, a declarat Cioloș, marți, la RFI.

În opinia sa, comunicarea autorităților în contextul coronavirusului poate fi îmbunătățită: ”Mi s-a părut insuficient de clară și de fermă. Eu cred că într-o astfel de operație, precum cea pe care o conduce Guvernul acum și trebuie să recunosc că nu e deloc ușor ceea ce se întâmplă acum și nu e deloc ușor pentru Guvern, cred că trebuie o echipă de specialiști în comunicare, care să ajute Comandamentul pentru Situații de Urgență să transmită mesaje foarte clare pe toate canalele”.

Liderul PLUS a dat și un exemplu de comunicare insuficient de fermă, respectiv prezentarea ordonanțelor militare privind limitarea deplasărilor. ”Când doar ieși în fața publicului și citești de pe o hârtie niște decizii, nu mi se pare suficient, nu inspiră fermitate și suficientă credibilitate”.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv