Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Cea mai înaltă poziție politică deținută de un român într-o organizație internațională

Exclus de Ponta din PSD, Geoană a fost numit secretar general adjunct al NATO

Fostul lider PSD Mircea Geoană, exclus din partid de succesorul său, Victor Ponta, a fost numit, miercuri, secretar general adjunct al NATO.

Anunțul a fost postat pe pagina web oficială a NATO.

De asemenea, șeful NATO, Jens Stoltenberg, a făcut anunțul oficial pe contul său de Twitter.

Mircea Geoană a transmis un mesaj pe Facebook:

“Sunt mandru sa fiu desemnat de catre Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca urmatorul Secretar General Adjunct. Este, deopotriva, o uriasa provocare si o oportunitate de a reprezenta interesele Aliantei noastre, care asigura securitatea a peste 1 miliard de cetateni. De-a lungul carierei mele diplomatice si politice am promovat legatura transatlantica si integrarea euro-atlantica a Romaniei. Sunt profund onorat sa fiu desemnat pentru aceasta pozitie cheie ce reprezinta, de asemenea, o recunoastere a importantei contributii a Romaniei in cadrul NATO. 

Apreciez, in mod deosebit, sustinerea politica si institutionala trans-partinice de care s-a bucurat candidatura mea”. 

Imediat după intrarea lui Liviu Dragnea în pușcărie, Viorica Dăncilă l-a invitat pe geoană să revină în PSD, dar acesta a refuzat, spunând că “planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă”.

Mircea Geoană o refuză elegant pe Viorica Dănciă: Nu revine în PSD

Mircea Geoană a fost ambasador în SUA și ministru de Externe. În 2009, el a condus PSD și a candidat la prezidențiale, însă a pierdut în fața lui Traian Băsescu. Victor Ponta l-a exclus din PSD, iar Geoană a înființat o nouă formațiune, PSRO.

595 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv