Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră sâmbătă la vot final / Cazanciuc: „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Magistrații CAB au respins definitiv contestațiile lui Gabriel Oprea / El va fi judecat pentru ucidere din culpă / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / Olanda impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

Firea vrea dezbatere cu Orban: Să vadă toata țara cât de incompetent e

Aacată de Ludovic Orban, Gabriela Firea a ripostat virulent, marți, declarând că acesta are o problemă cu ea, care esteeste “o adevărată muză”.
 
„Atunci când adoarme se gândește la mine, când se trezește se gandeste tot la mine. Îl invit la o dezbatere privind administrația locală, pentru a vedea toata țara cât de incompetent e. Îl provoc să discutăm despre București (…) a fost viceprimar, nu a făcut nimic, e o adevărată calamitate. Nu citește, nu se informează, nu știe ce vorbește”, a spus Firea, primarul general al Capitalei, despre noul premier.
 
Ludovic Orban a fost viceprimar al Bucureștiului  în mandatul 2000-2004, în mandatul de primar al lui Traian Băsescu.
 
Declarația ei vine în contextul refuzului președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere electorală cu Viorca Dăncilă, înaintea celui de-al doilea tur de scrutin la prezidențiale, iar Orban s-a oferit să vină el la confruntare.
 
Iată ce a spus Firea: “Mi-aș dori o dezbatere în turul doi. Aceasta ar fi necesară și staff-ul domnului președinte ar trebui să-l sfătuiască să participe. De asemenea, eu îl invit la o dezbatere, îl provoc public pe domnul premier Orban, pentru că vrea să ne demonstreze că le știe pe toate și de regulă cei care vor să demonstreze că le știu pe toate sunt de fapt foarte superficiali și nu știu nimic. Sunt adevărate calamități la locul de muncă”.
272 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv