Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Florin Cîţu: PNRR n-a fost respins, nu a fost retrimis. Ca să fie clar pentru toată lumea

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la Zalău, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) nu a fost nici respins, nici retrimis de Comisia Europeană autorităţilor române, aşa cum a vehiculat PSD.

„Am văzut că s-a iscat în spaţiu public acea dezbatere pe PNRR. PNRR n-a fost respins, nu a fost retrimis. (…) Ca să fie clar pentru toată lumea”, a declarat premierul Cîţu.

Ciolacu: Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, după ce acesta i-a propus un rămășag cu demisiile pe masă, în privința aprobării PNRR de către Comisia Europeană.

Dispută nesfârșită pe PNRR. Ghinea: „Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”

Comisia Europeană (CE) a început evaluarea aprofundată a planurilor de redresare şi rezilienţă (PNRR) pe care le-a primit din partea statelor membre pentru a accesa fonduri din planul european de relansare a economiilor afectate de pandemia coronavirusului, a anunţat, vineri, Reprezentanţa CE în România.

Comisia Europeană nu a respins PNRR, ci a început evaluarea aprofundată a planurilor
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv