Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Florin Roman îl compară pe Cîțu cu Isus, după scandalul condamnării penale a acestuia în SUA

Florin Roman, fost lider al deputaților PNL, l-a comparat pe Cîțu cu Isus, după ce premierul a fost demascat că a ascuns condamnarea penală pe care o are în SUA și în urma căreia a făcut închisoare 2 zile pentru că a fost prins beat sau drogat la volan (legea americană nu face distincție între cele două infracțiuni”.

Oportunist de profesie, Roman a fost un vajnic susținător al lui Ludovic Orban, dar acum a trecut în „barca” lui Cîțu, așa cum au procedat mai toți liberalii din Guvern și Parlament, dar și baronii locali.

Iată ce a scris Roman pe Facebook:

„Florin Citu are mulți fani Orban!

Ieri l-au luat cu pâinea, azi cu vinul! Probabil, mâine cu tămâia!
 
Iartă-i Doamne ca nu știu ce fac!
 
Restul e cancan:))!”.
 
Cîțu a recunoscut miercuri, de la tribuna Guvernului, după o dezvăluire din presă, că a făcut „o greșeală în urmă cu 20 de ani”, dar a susținut că este o „contravenție”, nu o faptă penală.
 
Și alți lideri PNL au încercat să ducă în derizoriu faptul că Florin Cîțu a ascuns faptul că este condamnat penal – lucru care îi interzice, prin legislația românească, să fie numit ministru sau prim-ministru.
 
Fostul jurnalist Rareș Bogdan a fost primul:
Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Cîțu care a ascuns că a făcut pușcărie: „Noi nu l-am ales să fie stareț sau patriarh”

Alina Gorghiu, fost lider PNL, care acum vrea să ajungă președintele Senatului – al doilea om în stat, după Iohannis -, a transmis cu nonșalanță că toți românii ar fi comis „greșeala asta” de a face pușcărie pentru că a fost pris băut sau drogat la volan.

„Jurista” Gorghiu, clemență pentru Cîțu-pușcărie: „Câți nu au făcut greșeala asta în tinerețe?”
579 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv