Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Frăția PNL-PSD e girată în continuare de Iohannis: „Coaliţia va rezista până în 2024”

Frăția PNL-PSD este girată în continuare de președintele Klaus Iohannis, care a dat asigurări, joi, că această coaliție, din care face parte și UDMR, „va rezista până în 2024”.

Fericit că i-a ieșit manevra de a aduce PSD la putere fără să-i revolte prea mult pe români, șeful statului a arătat că o variantă ar fi ca PNL și PSD să aibă candidaţi comuni, iar alta – să se meargă pe liste proprii, dar cu înţelegerea ca partidele care o compun să continue împreună şi după alegeri, însă acest lucru nu s-a discutat.

„Eu cred că această coaliţie va rezista până în 2024. Dacă vor fi candidaţi comuni sau nu, nu s-a discutat din câte ştiu eu şi cam ştiu ce se discută. Este o variantă, este evident şi cealaltă variantă ca fiecare să meargă pe lista proprie, însă între partide să existe înţelegerea să se continue şi după alegeri această coaliţie. Asta depinde în esenţă de două lucruri: de rezultatele concrete, deci de cât de mulţumiţi sunt românii de Guvern şi de vot. Cu cât mai mulţi merg să voteze, cu atât mai clar este rezultatul şi arată direcţia în care îşi doresc românii să meargă Parlamentul, Guvernul, politica românească”, a spus Iohannis, aflat în vizită la Spitalul Clinic Colentina, de Ziua Internaţională a Asistentului Medical.

32 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv