Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

George Simion, despre protestul de duminică: Nu este al AUR, fac apel să nu se politizeze

„Vor veni mulţi români din diaspora la mitingul de duminică, care nu este al unui partid, nu este mitingul AUR. Vreau să fac un apel la toţi membrii şi simpatizanţii noştri să nu vină cu însemne de partid, să nu vină cu sigla AUR”, a declarat joi, într-o conferință de presă, liderul AUR, George Siomion.

„Dacă mai sunt români care stau în dubiu dacă să fie aici, la Universitate, duminică, începând cu ora 14,00, vreau să îi rog să se gândească de unde vor plăti facturi de 2.000 – 3.000 de lei, cum se vor descurca cu ratele la bănci, cum se vor descurca cu preţurile şi cum vor trece iarna aceasta. Este ultimul moment când putem interveni decisiv pentru o piaţă energetică reglementată, este ultimul moment când îi putem opri. În noiembrie va fi prea târziu şi nu ştiu câţi antreprenori şi câţi români simpli o să reuşească să iasă din iarnă pe picioare”, a mai spus Simion.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv