Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Curat democrație!

Gorghiu: Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Iohannnis și Dăncilă

„Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Klaus Iohannnis și Viorica Dăncilă, știe lumea cine este unul și cine este altul. Sunt foarte cunoscuți, au avut funcții de maximă vizibilitate în ultimii ani”, susține senatoarea PNL Alina Gorghiu, într-un mesaj transmis pe Facebook.

Iată și celelalte precizări:

„Sunt tare curioasă, dacă vă invită PSD la un eveniment de campanie electorală, vă duceți? E, aveți alte gusturi? Bănuiam. Încă ceva! Ați prefera să vă întâlniți față în față cu Președintele Iohannis sau să îl vedeți la televizor în dezbateri cu Viorica Dăncilă?

Oricât am gândit-o, varianta cea mai bună ni s-a părut cea fără PSD în peisaj. Așa că Președintele va continua strategia de campanie din turul 1 și va pune accentul pe întâlnirile directe cu cetățenii și pe deplasările în cât mai multe județe ale României. Spre deosebire de Viorica Dăncilă care evită contactul direct cu cetățeanul. Acesta e și motivul pentru care vrea dezbaterea cu atâta ardoare: ca să scape de «supliciul» de a ieși pe stradă”.

Reacția Alinei Gorghiu vine după ce Dan Motreanu, șeful de campanie al candidatului PNL la prezidenţiale, a anunțat luni seara, după ședința staff-ului liberal la care a participat şi Klaus Iohannis, că nu va exista nicio dezbatere, înainte de turul 2, cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD, care a intrat în turul doi al alegerilor.

Motreanu (PNL), șeful de campanie al lui Iohannis: O confruntare cu Dăncilă nu îşi are rostul în acest moment
238 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv