Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Grija lui Bode: Gardul Parlamentului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercurică este necesar un sistem performant de monitorizare a gardului din jurul Parlamentului.


„Noi avem doar şapte puncte de acces păzite de jandarmi, nu gardul dintre puncte. În consecinţă, dacă un beţiv ca şi cel din Irlanda sare gardul printre cele două puncte – acum, iertaţi-mă – trebuie să vedem ce sistem de monitorizare avem acolo şi dacă este unul performant sau nu şi înţeleg că şi beneficiarii îşi fac propria evaluare şi vor lua o astfel de decizie, de a investi într-un sistem de monitorizare performant”, a spus ministrul, la briefingul de presă de la finalul ședinței Guvernului.

Bode ia în calcul și varianta dărâmării gardurilor, spunând că doar clădirea constituie un obiectiv de securitate.

„De ce nu, putem să şi revenim la o iniţiativă mai veche a unui fost preşedinte al Camerei Deputaţilor (Valeriu Zgonea – n.r.), care spunea să dărâmăm acele garduri şi să facem zonă de promenadă între gard şi clădirea Parlamentului”, a spus ministrul.

Despre protestul din 21 decembrie, Bode a arătat că este în curs de desfăşurare o verificare a Corpului de control.

VIDEO. Protest fără precedent la Parlament, pentru blocarea Legii certificatului COVID
1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv