Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Grindeanu: PSD va avea candidat pentru șefia Camerei Deputaţilor

Deputatul Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a anunțat, miercuri, după demisia lui Ludovic Orban (PNL) de la șefia Camerei Deputaților, că social-democrații vor avea propriul candidat pentru această funcție.

„Trebuie luat act în plen de vacantare. Acest plen cel mai devreme ar putea fi luni. Noi credem că va trebui ales cât se poate de repede un preşedinte cu drepturi depline. (…) Nu avem dorinţe de acest tip – de a conduce pe perioade limitate (Camera Deputaţilor – n.r.) – dar, în mod sigur, pot spune că, în momentul în care va fi votul în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”, a declarat Grindeanu, la Parlament.

Întrebat dacă PSD îl va susţine pe deputatul PNL Florin Roman pentru această funcţie, Sorin Grindeanu a negat, dar a precizat că aceasta este părerea lui personală.

„Luni, în momentul în care se vacantează, intrăm în proceduri normale, vom avea o poziţie oficială. Poziţia mea personală este că nu îl vom susţine pe Florin Roman ca preşedinte interimar”, a spus Grindeanu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv