Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:
Pomisiunea din campanie a fost încălcată, la fel ca în cazul pensiilor. Premierul refuză să răspundă de ce nu respectă programul de guvernare, care prevede majorarea, în 2021, cu două tranșe de câte 20% a alocațiilor pentru copii, iar banii sunt deja prinși în buget.

Guvernul Cîțu a anulat majorarea de la 1 iulie a alocațiilor pentru copii

Pomisiunea din campanie a fost încălcată, la fel ca în cazul pensiilor: Guvernul Cîțu a anulat joi, printr-o ordonanță de urgență (OUG), majorarea de la 1 iulie a alocațiilor pentru copii, de 20%, stabilită anul trecut de guvernul Orban.

„Guvernul a stabilit majorarea alocaţiei de stat pentru copii începând din anul 2022 şi indexarea cu rata medie a inflaţiei începând din anul 2023. Cuantumul alocaţiei de stat pentru copii începând din luna ianuarie 2022, 486 de lei pentru copiii cu vârsta până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap, 243 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 ani şi 18 ani, precum şi pentru tinerii peste 18 ani care urmează cursurile liceale sau profesionale, 486 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 ani şi 18 ani în cazul copilului cu handicap. Alocaţia de stat pentru copii se cumulează cu indemnizaţia lunară, stimulentul lunar sau stimulentul de inserţie”, a declarat Florin Cîţu, la finalul ședinței Executivului.

El a refuzat să le răspundă jurnaliștilor de ce nu respectă programul de guvernare, care prevede majorarea cu două tranșe de câte 20% a alocațiilor pentru copii. anul acesta, banii fiind deja prinși în buget.

288 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv