Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Guvernul Ciucă dă liber la concursuri pentru 1.116 posturi în primării

Guvernul Ciucă a aprobat, în ședința de miercuri, memorandumul privind sesiunea de concursuri pentru ocuparea a 1.116 posturi vacante sau temporar vacante în instituţii publice locale.


Purtătorul de cuvânt al Exectivului, Dan Cărbunaru, a precizat că este vorba despre solicitări venite din partea primarilor.

„Vă pot prezenta câteva detalii în acest sens: pentru salubrizare şi domeniu public 533 de posturi, pentru spitale şi şcoli 207 posturi, pentru asistenţă socială 128 de posturi. Toate aceste solicitări venite prin memorandum adresat Ministerului Dezvoltării şi Lucrărilor Publice se încadrează în cheltuielile de personal aprobate deja în acest sens”, a declarat Cărbunaru. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv