Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Victor Ponta, după ultima şedinţă de Guvern ca premier:

“Îmi doresc să se găsească o soluţie stabilă până la alegerile din 2016”

Premierul Victor Ponta a susţinut, miercuri, ultima şedinţă de Guvern din mandatul său.

ponta

Ponta a decis să-şi depună mandatul după ce zeci de mii de oameni i-au cerut demisia în stradă ca urmare a tragediei din Club Colectiv.

Ponta l-a nominalizat pe Mircea Duşa, ministrul Apărării, ca premier interimar până când preşedintele Klaus Iohannis să numească un nou prim-ministru.

“Îmi doresc ca viitorul Guvern să fie şi mai bun decât cel din ultimii patru ani. Are o situaţie mult mai bună, are vistierie plină, are plătite salarii, pensii şi tot ceea ce trebuie de făcut, nu cum am păţit noi când am preluat Guvernarea”, a precizat Victor Ponta.

De asemenea, Ponta a anunţat că “îmi doresc ca toate forţele politice să găsească o soluţie stabilă până la alegerile din 2016”.

Ponta a ţinut să precizeze că “nimeni nu mi-a contestat actul de guvernare” şi că “am propus ca Mircea Duşa să asigure interimatul până la momentul când forţele politice vor numi un nou Guvern.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv