Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Incendiul de la Institutul „Matei Balș”. Prefectul Berbeceanu: Pavilionul era renovat după toate standardele cerute

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat vineri, după incendiul de la Institutul „Matei Balș”, în care au murit 5 pacienți, că pavilionul unde au izbucnit flăcările a fost renovat recent.
 
 
„Ştiu că acel pavilion la care s-a produs incendiul este recent renovat şi era renovat după toate standardele cerute. Din informaţiile pe care le-am obţinut la faţa locului în acel pavilion nu erau probleme de încălzire. Din fericire, sistemele anti-incendiu au funcţionat şi în momentul în care s-a declanşat incendiul instalaţia electrică şi instalaţia de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat şi în felul acesta s-a putut evita o tragedie de şi mai mari proporţii. În urma renovării pavilionului, toate sistemele au fost schimbate şi erau după standardele cerute de normele în vigoare”, a declarat Berbeceanu, la Digi 24.
„Când am ajuns, incendiul era deja lichidat, se proceda la evacuarea şi relocarea pacienţilor din pavilionul afectat. O organizare impecabilă din punctul meu vedere, dincolo de faptul că s-a produs o nenorocire, o dedicare totală a personalului medical de la „Matei Balş”. Vreau să reamintim tuturor că echipa medicală de la „Matei Balş” de un an de zile lucrează la foc continuu, într-un stres incredibil. O dedicare totală pentru pacienţi”, a adăugat prefectul.
221 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv