Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Daddy și Orlando s-au dus la ședința Asociației Municipilor din România (AMR) să-i potolească pe primarii revoltați de tăierea bugetelor. Edilii aduc voturile, așa că nu pot fi ignorați!

Întâlnire de foc la AMR! Dragnea a ajuns la mâna primarilor instigați de Firea: “Am venit să ascult”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit miercuri la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România (AMR), unde primarii, în frunte cu Gabriela Firea, îl critică pentru reducerea alocărilor din impozitul pe venit.

 

La intrare, Dragnea le-a spus jurnaliștilor: “Am venit să ascult”.

Firea l-a amenințat miercuri cu procese pe Dragnea, acuzându-l pe el și pe autori ai proiectului de buget pe 2019 că încalcă mai multe legi.

Nu poți să modifici legi organice, nu poți să modifici Constituția, nu poți să modifici Legea administrației publice locale, nu poți să modifici Legea bugetului. Prin urmare, sunt o serie de legi încălcate și voi pregăti o serie de dosare. Voi trimite instituțiilor abilitate aceste încălcări de legi”, a declarat Firea, înainte de ședința de la AMR.
 
“Până acum nu am fost invitată oficial la absolut nicio întâlnire. Practic, s-a decis soarta bucureştenilor cu uşile închise şi cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-şi spună opinia despre bugetul Capitalei”, a arătat ea.

Edilul general al Capitalei susține că din bugetul Primăriei Capitalei se taie 25%, adică 180 milioane de euro.

La ședința AMR participă și ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Dragnea și Tăriceanu, alături de Vâlcov și Chițoiu, au avut miercuri la Parlament o a treia întâlnire pe tema Bugetului de stat pentru 2019, după cele de luni și marți. PSD și ALDE nu au căzut de acord asupra banilor alocați autorităților locale. Dragnea a apelat la liderul UDMR, Kelemen Hunor, care însă a cerut să nu le fie tăiate bugetele primarilor. 

Dragnea a lansat de fapt o fumigenă cu tăierea bugetului SRI, deoarece adevărata lui problemă sunt primarii, care aduc voturi de câți bani primesc:

Cu cifrele pe masă: PSD și ALDE nu s-au înțeles pe Buget. Problema nu sunt Serviciile, ci Primarii. Dragnea se roagă de UDMR. Ședința Guvernului, amânată
52 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv