Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Iohannis, de Ziua Marinei: „Inconsecvențele” licitațiilor Armatei „trebuie depășite rapid”

Președintele Klaus Iohannis a amintit, joi, în discursul ținut la Constanța de Ziua Marinei, despre „sincopele și inconsecvențele” din procedurile de achiziție ale dotărilor Armatei, care „trebuie depășite rapid”.

”Asigurarea securității și apărării naționale, care garantează siguranța fiecărui român, nu se poate realiza fără o bună înzestrare și modernizare a Armatei și fără perfecționarea continuă a militarilor noștri.

Tocmai de aceea, încă de la începutul mandatului meu, am inițiat Acordul politic național pentru creșterea finanțării pentru apărare, prin care se alocă anual acestui domeniu 2% din PIB.
 
Dimensiunea maritimă reprezintă un element esențial și, din această perspectivă, accentul va fi pus pe componenta navală și pe cea de apărare aeriană și antirachetă.
 
Au fost făcuți pași importanți în această direcție, dar încă nu sunt suficienți. Trebuie să acționăm mult mai rapid, pentru a depăși sincopele și inconsecvențele din procedurile de achiziție a dotărilor atât de necesare misiunilor în care suntem angajați”, a spus șeful statului.
42 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv