Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:
După două luni de criză, președintele trage de timp în continuare cu premierul demis și rămas în funcție la Palatul Victoria...

Iohannis amână consultările până când Cîțu bate palma cu Ciolacu: „Voi așteapta să se contureze o majoritate”

UPDATE: Florin Cîțu a declarat, după ieșirea de la întâlnirea cu PSD, că a avut „o primă siscuție bună”.

Cîțu a fugit de presă după întâlnirea cu Ciolacu: „Am găsit cu PSD multe lucruri care pot să ne unească”
Marcel Ciolacu a spus: „Eu cred că acesta este drumul pentru formarea unei noi majorități”.
Ciolacu, după întâlnirea cu Cîțu: „Am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă”

UPDATE: Senatoarea PNL Alina Gorghiu, care fusese propusă ministru al Justiției în Guvernul minoritar Ciucă, a declarat, într-o intervenție la Antena 3: „E bine că dl președinte a temportizat lucrurile pentru a da timp partidelor să discute”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi seară, că va așteapta „până se conturează o majoritate” parlamentară. Mai pe românește, amână consultările până când liderul pNL, Florin Cîțu, va bate palma cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Așadar, după două luni de criză, președintele trage de timp în continuare cu premierul demis și rămas în funcție la Palatul Victoria.

Iată ce a declarat Iohannis:

„Procedurile de instalare a unui nou guvern: din păcate, ultima propunere nu a avut număr suficient de posibile voturi în parlament și nu s-a mai prezentat. Partidele au reluat discuțiile și e foarte bun acest lucru. E foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot accepta astfel de aborări. Voi așteptata până când din discuțiile partidelor se cristalizează o majoritate. O majoritate asumată. Abia atunci, cu o majoritate asumată, voi convoca consultări pentru noul guvern”.

 

 
93 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv