Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Iohannis, după ce a încasat huiduieli la Iaşi: Nu ne-am supărat absolut deloc

Preşedintele Klaus Iohannis a fost huiduit la Iași, în momentul intrării în Piaţa Unirii din Iaşi, dar și în timpul discursului său de la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române.

El a declarat, ulterior, că atitudinea unora dintre participanţii la manifestări nu i-a provocat lui și soției, Carmen Iohannis, o stare de supărare.

“Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie, care se manifestă şi într-o zi aşa frumoasă cum este astăzi. Nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opinia lui şi cred că în ansamblu lucrurile merg şi aici, pentru Iaşi, din ce în ce mai bine”, a afirmat Iohannis.

Și premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a fost huiduit de public la Iași, în timpul alocuţiunii sale. dar el a găsit o scuză folosită și de PSD.

VIDEO. Huiduit la Iași, Orban adoptă scuza lui Dragnea: Sunt agitatori!

Preşedintele Iohannis a dat asigurări că se va implica pentru reducerea decalajelor de dezvoltare între zona Moldovei şi alte regiuni ale ţării.

“Este foarte, foarte trist că Moldova a rămas puţin în urmă şi din acest motiv am venit împreună cu primul-ministru şi cu mulţi membri din Guvern să arătăm solidaritatea şi preocuparea noastră şi vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei”, a adăugat şeful statului.

Întrebat dacă există şanse ca autostrada Moldovei să fie construită, Iohannis a răspuns: “Cu siguranţă!”.

270 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv