Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Iohannis îl pune la punct pe Boc în scandalul cu Vlad Voiculescu: Probleme fictive

Președintele Klaus Iohannis l-a sancționat declarativ pe primarul de la Cluj, Emil Boc (PNL) în scandalul declanșat de acesta cu Vlad Voiculescu (USR PLUS), ministrul Sănătății.

„Nu cred că aceste probleme vor pune în pericol succesul campaniei de vaccinare, cum ele nu sunt probleme reale, sunt probleme fictive, prin care probabil unii au crezut că este posibil să se profileze un pic în plus. Cum nu mai avem campanii electorale, trebuie să găsească politicienii alte metode de a ieși în față”, a declarat Iohannis, marți seară, într-o conferință de presă.

„Pot să vă spun din sursă sigură, prezidențială că această ordonanță urmează să fie dată, a fost discutată inclusiv cu menționații primari nemulțumiți, care vor primi sprijin de la Guvern. Medicii și personalul medical care va lucra în aceste centre de vaccinare va fi plătit, primarii vor amenaja aceste secții și se vor deconta de către Guvern aceste cheltuieli. Așadar, toate premisele pentru a avea o campanie de vaccinare de succes sunt pregătite și vor fi create cu tot cadrul juridic, în cel mai scurt timp”, a adăugat președintele.

Boc îi cere lui Voiculescu bani pentru centrele de vaccinare, dar acesta îl trimite la colegul de partid Cîțu

La insistențele jurnaliștilor privind disputele din coaliție, mai ales ditre cei in PNL și USR PLUS, Iohannis a răspuns:

„Ceea ce anumiți dumneavoastră dispute, după părerea mea nu sunt dispute, sunt discuții în coaliție. Într-o coaliție nu e ca la armată, unul comandă și toți execută. O coaliției este un organism viu, se discută, nu toată lumea are aceeași opinie, iar din discuție – care nu este o ceartă și nici o divergență, este o discuție mai mult sau mai puțin publică – se cristalizează soluțiile. Este absolut normal să existe opinii poate chiar foarte diferite într-o coaliție și este rolul conducerii coaliției să negocieze aceste divergențe. Nu există nici un motiv să credem că oamenii se ceartă. Oamenii discută pornind fiecare de la punctul de referință propriu, după care până acum de fiecare dată s-a ajuns la o concluzie. Sigur, pentru jurnaliști este deosebit de interesant de speculat aceste „divergențe” și cum se ceartă PNL cu USR, doar că ei nu se ceartă, ei pornesc fiecare de la punctul propriu, negociază și se găsește o soluție”.

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv