Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 
Râde ciob...

Iohannis, la ședința BPN al PNL: ”Autosuficiența” ar fi cea mai mare greșeală

Președintele Klaus Iohannis a participat, luni, la prima ședință a Biroului Politic Național (BPN) al PNL după alegerile prezidențiale, pe care le-a câștigat pentru încă 5 ani, cu ajutorul acestui partid.

Șeful statului le-a transmis liderilor PNL că ”autosuficiența” după victoria în alegerile din acest an ar fi cea mai mare greșeală pentru partid.

Surse liberale spun că Iohannis s-a declarat nemuklțumit că PNL nu a preluat șefia Camerei Deputaților și a senatului, care sunt conduse în continuare de Marcel Ciolacu PSD, respectiv de Teodor Meleșcanu, demis din ALDE  de Călin Popescu Tărcieanu, care acum a intrat în Opoziție.

Iohannis le-a amintit public, celor din PNL, că PSD nu a fost înlăturat total de la putere și că are un număr mare de parlamentari, de primari și consilieri locali: ”Avem în continuare alegeri și mă aștept de la PNL și de la noul guvern Orban la o implicare totală, astfel încât la sfârșitul lui 2020 să oferim românilor o Românie fără PSD în conducerea statului, a entităților politice. (…) Nu vrem să trimitem pe nimeni altundeva decât îi este locul, dar în conducerea statului nu mai este locul PSD”.

În privința priorităților guvernului, președintele a precizat că bugetul de stat pe 2020 trebuie rezolvat urgent: ”Este un rezultat pe care l-am obținut în condiții complicate pentru mine și pentru PNL, este o foarte mare reușită. Pentru adversarii noștri, pentru PSD, este cea mai gravă înfrângere din ultimii 30 de ani. Cred că e bine să vedem lucrurile așa cum sunt ele, adversarul nostru din toate campaniile din ultima vreme a fost PSD- ul, un PSD care a încasat-o de trei ori în acest an, dar cred că este bine să vă spun că PSD-ul nu a fost înlăturat de la putere decât parțial. Are un număr imens de parlamentari, un număr foarte mare de primari, de consilieri, de președinți de consilii județene, ca atare ne bucurăm, dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL”.

24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv