Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Iohannis: Mi s-ar părea total aiurea ca PSD să mai vină cu rediscutarea moţiunii

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, întrebat cum comentează decizia Curții Constituționale prin care o moțiune de cenzură poate fi depusă în sesiunea extraordinară și votată în altă sesiune, că i se pare „total aiurea” ca PSD să supună la vot moțiunea depusă în 17 august și atacată la CCR de premierul Ludovic Orban.

O astfel de decizie (a CCR – n.r.) nu este de natură să aducă o stabilitate suplimentară în comportamentul politicienilor noştri naţionali. Dar, pe de altă parte, o moţiune, dacă vine din anterioara sesiune extraordinară sau dacă se depune una acum, este de o inutilitate clasică între timp şi am mai spus asta. Şi acea moţiune a fost de o inutilitate clasică, s-a făcut de râs PSD fiindcă nu a reuşit nici măcar să adune cvorumul pentru un vot. Mi s-ar părea de data aceasta total aiurea să mai vină cu rediscutarea aceleiaşi moţiuni sau cu o nouă moţiune, dar dacă vor, atunci cu siguranţă au instrumentele să promoveze un astfel de demers”, a spus şeful statului într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv