Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră sâmbătă la vot final / Cazanciuc: „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Magistrații CAB au respins definitiv contestațiile lui Gabriel Oprea / El va fi judecat pentru ucidere din culpă / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / Olanda impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 
Lamentare pe Facebook

Iohannis: Nu poate exista nicio dezbatere, nu trebuie să uităm pericolul PSD

După o zi întreagă de argumente din partea staff-ului PNL împotriva participării candidatului său la dezbateri electorale cu Viorica Dăncilă PSD),  Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook, în care se lamentează, reluân scuzele celor care s-au făcut scut în jurul lui.

Transmitem integral postarea lui Iohannis:

Dragi români,

Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!

Iohannis se fofilează: Vă pot spune că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii
Motreanu (PNL), șeful de campanie al lui Iohannis: O confruntare cu Dăncilă nu îşi are rostul în acest moment
Gorghiu: Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Iohannnis și Dăncilă
Gafă de proporții a lui Rareș Bogdan, fost moderator TV
182 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv