Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Iohannis: Oprea şi Ponta să dea lămuriri în faţa microfoanelor

Klaus Iohannis consideră ”inadmisibil” faptul că şeful Guvernului, Victor Ponta, nu ia o poziţie oficială în cazul accidentului în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, aflat în coloana oficială ce îl însoţea pe ministrul Internelor, Gabriel Oprea, acum 5 seri. 

Şeful statului a precizat astăzi că ”opinia publică aşteaptă lămuriri”.

”Iată, suntem în cea de-a cincea zi şi nu avem o luare de poziţie oficială din partea Guvernului; aşa ceva este inadmisibil. Opinia publică aşteaptă lămuriri şi îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea aceste lămuriri, şi nu mă refer aici la partea penală a accidentului în care, din nefericire, a murit un poliţist care a fost în timpul serviciului, ci mă refer la latura politică şi la lămuriri de ordin general”, a declarat Iohannis în această după-amiază, la Arad.

În Bucureşti protestează circa 1.000 de manifestanţi ce s-au mobilizat pe reţelele de socializare, revoltaţi că Oprea şi Ponta nu dau explicaţii despre deplasarea ministrului de Interne seara la ora 23.00.

Potrivit legii, coloana oficială se deplasează numai cu preşedintele ţării, cu premierul şi cu şefii celor două Camere ale Parlamentului.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv