Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:
Președintele a apărut exact când s-a stins conflicutul între PNL și USR PLUS

Iohannis se declară de acord cu demiterea lui Vlad Voiculescu: „Modificarea a fost corectă”

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, miercuri, de acord cu  demiterea intempestivă a ministrulul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Modificarea din Guvern care s-a făcut a fost corectă”, a spus el, prezent la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare în comuna Afumaţi.

„Despre anumite contre din Guvern, cu siguranţă aţi urmărit cu atenţie ce s-a întâmplat. Au fost oarece afirmaţii mai puţin fericite din diferite părţi. (…) În ceea ce priveşte protocolul, au negociat o formă de înţelegere politică, care nu taie din atribuţiile nimănui. S-au înţeles partenerii de coaliţie să existe o formă aprofundată de consultare. Este bine. În orice coaliţie este bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite şi bine puse în practică. Eu sunt convins că, de acum, coaliţia va funcţiona mai bine”, a precizat Klaus Iohannis.

„Sunt foarte mulțumit de campania de vaccinare” – Iohannis, la inaugurarea cu Ciucă și Gheorghiță a centrului mobil de la Afumați

Șeful statului a adăugat că „în această seară, cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătăţii”.

USR PLUS a propus-o, miercuri, pe Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, pentru a prelua conducerea acestei instituţii.

Propunerea a fost înaintată premierului Florin Cîţu, care a fost de acord cu ea.

349 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv