Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Nu există război între palate

Iohannis susține că nu i-a propus „în niciun fel” lui Orban să demisioneze

Președintele Klaus Iohannis susține că nu i-a propus „în niciun fel” premierului Orban să demisioneze pentru a putea fi declanșate alegerile parlamentare anticipate, pe care amândoi au anunțat că le doresc.

„Eu nu am propus Guvernului sau premierului în niciun fel demisia, noi discutăm pe oportunități politice. Dacă voi cere vreodată demisia unui guvern, veți auzi de la mine. Vă amintesc că am cerut demisia unor guverne, uneori cu succes, uneori fără succes”, a declarat președintele, miercuri, la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a avut o nouă rundă de discuții cu premierul Orban și vicepremierul Raluca Turcan, cărora li s-au adăugat miniștrii Transporturilor – Lucian Bode, Muncii – Violeta alexandru și Economiei – Virgil Popescu.

Klaus Iohannis a insistat că dorește declanșarea alegerilor anticipate, arătând și motivul: „Am câștigat europarlamentarele, prezidențialele, însă în Parlament sunt aceiași parlamentari care au fost aleși în 2016 și PSD are un număr foarte mare de parlamentari și nu dorește să lase puterea și atunci e firesc să purcedem cât mai repede la alegeri anticipate. E imposibil de gestionat un an întreg cu această putere a PSD”.

Președintele a adăugat: „Nu se intră în nicio criză politică, se intră într-o posibilitate ca românii să aleagă și parlamentarii”.

40 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv