Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Iohannis: Urmează săptămâni critice pentru sistemul de sănătate

Președintele Klaus Iohannis  a declarat, vineri, că „urmează săptămâni critice pentru sistemul de sănătate”, astfel că a făcut un nou apel pentru românii din străinătate să nu vină acasă de Paști.

„Am intrat de câteva zile în cea mai grea etapă. E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil. Urmează săptămâni dificile, critice pentru sistemul de sănătate. Avem deja 116 morți, răpuși de acest virus. Nu știm câte victime va mai face epidemia. Dacă nu respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități, pierderile vor fi tot mai multe. (…) Fac un apel către românii din diaspora: Dragii mei, nu veniți acasă de sărbători anul acesta. Revenirea acasă poate fi extrem de periculoasă atât pentru voi, cât și pentru cei de acasă. E un moment trist, dar aceasta e cea mai puternică manifestare a iubirii creștinești. Sacrificiile fiecăruia dintre noi ajută enorm la prevenirea răspândirii infecției. Toți ne-am dori să existe soluții mai ușoare, dar ce știm în acest moemnt e că doar păstrarea distanței față de ceilalți stopează transmiterea infecției”, este mesajul transmis de șeful statului.

Totodată, Iohannis a făcut un apel către forțele de ordine: „Misiunea voastră e să asigurați respectarea ordonanțelor militare. Fiți vigilenți, pentru a salva vieți. Vă mulțumesc pentru sacrificiile pe care le faceți”.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv