Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

COVID-19: Restricții ridicate parțial în București, de luni, 25 ianuarie / Decizia a fost luată de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă / Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3%, pentru a treia zi consecutiv /   

Breaking News:
 

Iohannis: Veniţi în număr cât mai mare la urne, miza este de o importanță covârșitoare

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat vineri seara un apel către români să vină duminică la vot în număr cât mai mare pentru a-și alege deputații și senatorii din următorul mandat de 4 ani, deoarece „miza este de o importanță covârșitoare”. 


„Într-o democraţie veritabilă, votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemâna cetăţeanului. Pe 6 decembrie folosiţi cu înţelepciune această putere uriaşă, fiindcă miza este una de o importanţă covârşitoare. Alegeţi cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar şi la modul în care va arăta România de mâine. (…) Vă îndemn, aşadar, să veniţi în număr cât mai mare la urne şi să vă faceţi auzită vocea”, a spus şeful statului, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

El a dat asigurări că alegerile parlamentare se vor desfăşura în condiţii speciale de siguranță în contextul epidemiologic generat de pandemia de COVID-19.

„Există reguli sanitare stricte, bine elaborate şi implementate, astfel încât în ziua votului riscul de infectare să fie redus la minimum pentru toţi participanţii la procesul electoral, indiferent de localitatea în care votează. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentare”, a precizat Iohannis.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv