Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Kelemen, după întâlnirea cu Cioloș: „Sper că fiecare mai lasă din orgolii, că vom schimba viitorul”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri seară, după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloș, că discuțiile vor continua și speră că „fiecare mai lasă din orgolii, că vom schimba viitorul”.

„Astăzi nu am ajuns la o concluzie și trebuie văzut ce va discuta fiecare dintre părți în forurile decizionale. Ce am constatat: lipsa de încredere. Ne ocupăm să găsim soluții. Eu sper că fiecare mai lasă din orgolii. Nu putem schimba nici votul de la moțiunea de cenzură, nici alăturarea de AUR, dar sper că vom schimba viitorul”, a spus liderul UDMR.

El a precizat că „șanse există, până miercurea viitoare”, să se cadă la o înțelegere:  „Oricine lipsește din această formulă, 3+1, PNL, USR, UDMR, Minorități, coaliția nu poate fi refăcută. Dl Cioloș nu a avut astăzi succes, dar mai sunt câteva zile până miercurea viitoare, când expiră termenul de 10 zile. Noi ne vom strădui. (…) USR-ul să vină cu detalii, dincolo de „Hai să refacem coaliția”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv