Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cîrstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Kelemen radiază în scandalul intonării imnului secuiesc: „Nu a fost nicio discuţie în Coaliţie”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, radiază în scandalul intonării imnului secuiesc, el susținând că „nu a fost nicio discuţie în Coaliţie”.

El a precizat doar că a avut „o discuţie colegială” cu premierul Nicolae Ciucă, dar nu a dorit să spună ce au discutat pe acest subiect.

„Nu a fost în Coaliţie nicio discuţie. Eu am avut o discuţie între patru ochi cu premierul şi premierul, în şedinţa de Guvern, a cerut de la ministrul Sporturilor, în momentul în care va fi gata, o prezentare despre ce s-a întâmplat acolo. Nu este un subiect de Coaliţie, unii au încercat să îl ridice la nivel de vârf, dar nu era cazul. Nimeni din conducerea Coaliţiei nu a vrut să pună gaz pe foc, noi am vrut să stingem o furtună într-o oarecare măsură artificială”, a spus preşedintele UDMR, vineri, la Arad.

În urmă cu câteva zile, Kelemen l-a ironizat pe PSD-istul Sorin Grindeanu, care a luat atitudine de formă, pe Facebook. 

Scandalul intonării imnului secuiesc: Grindeanu critică de formă, Kelemen îl ironizează

Imnul Ţinutului Secuiesc a fost intonat la partida de hochei Ungaria – România, în timp ce în tribună se afla şi ministrul Mediului, Tanczos Barna (UDMR), fost preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

17 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv