Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Kelemen, sceptic în privința Guvernului minoritar PNL-UDMR: „Nu are voturile pentru învestire”

Kelemen s-a declarat sceptic, vineri, în privința șanselor de învestire a Guvernului minoritar propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă.

„Eu nu ştiu pe ce se bazează colegii noştri (din PNL, în frunte cu Florin Cîțu – n.r.) care spun că mergem cu guvern minoritar şi vom obţine votul necesar pentru a învesti guvernul. Dacă fiecare se gândeşte doar la orgoliul lezat şi la interesul de partid, atunci nu va trece, că nu are cum să treacă. Dacă se gândeşte la o perspectivă mai largă – negociem pe parcurs – atunci va trece. În acest moment eu nu văd cele 234 de voturi, dar, până săptămâna viitoare – marţi miercuri când se votează – se mai poate discuta”, a declarat Kelemen Hunor, vineri, la DigiFM.

Despre alegerile anticipate, preşedintele UDMR a declarat că acestea „nu vor schimba nimic”. „Va fi aceeaşi structură a Parlamentului – cu un PSD peste 40%, cu un AUR sărit mult peste ceea ce cred eu că e bine pentru România, cu USR, PNL slăbite extrem de mult şi cu noi – sper că vom fi acolo unde suntem şi acum”.

51 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv