Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Klaus Iohannis: “A fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să demisioneze”

Într-o intervenţie avută de la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a prezentat concluziile sale după o zi nebună.

iohannis spital

Printre altele, Iohannis a anunţat că “este trist că a fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să demisioneze. Guvernul a demisionat foarte târziu”.

De asemenea, preşedintele s-a lăudat că “sunt dispus să-mi asum demersurile necesare pentru a avea o altfel de politică în România. Avem nevoie de o politică transparentă şi în favoarea cetăţenilor”.

În plus, Iohannis anunţă că “manifestările de marţi seara au fost cele mai potrivite pe care le-am văzut eu vreodată. Oamenii au ieşit, au protestat, au mers în diferite locuri şi şi-au spus nemulţumirile. Fără scandal, fără incidente”.

Nu în ultimul rând, preşedintele României mizează pe “apariţia unui premier interimar care să înţeleagă că populaţia vrea ca legile şi normele să nu mai fie ignorate. Vrea ca cei responsabili de impunerea legii să-şi facă datoria şi vrea ca următorii guvernanţi să nu repete greşelile celor de dinainte”.

Klaus Iohannis susţine că vrea ca până la sfârşitul acestei săptămâni să poarte o primă rundă de negocieri cu reprezentanţii tuturor partidelor politice. La sfârşitul săptămânii este de aşteptat ca Iohannis să prezinte concluziile avute după prima rundă de negocieri şi să spună ce demers trebuie urmat.

Preşedintele României a recunoscut că deja toate partidele politice au propus diferite variante pentru funcţia de premier, dar că “nu vreau să intru astăzi în detalii tehnice”.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv