Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Klaus Iohannis anunţă marţi numele noului premier. Cioloş este mare favorit!

După ce a pus punct unei noi runde de consultări cu partidele parlamentare, Klaus Iohannis se pregăteşte să anunţe numele premierului care va face tranziţia către alegerile parlamentare de anul viitor.

iohannis 2

S-au vehiculat tot felul de nume şi variante, însă, în cele din urmă, cele mai mari şanse de a deveni premier le are fostul comisar Dacian Cioloş. Acesta are avantajul că este apreciat de majoritatea politicienilor de top, inclusiv de Elena Udrea şi Traian Băsescu.

Iar cum Iohannis a înclinat, în cele din urmă, spre un guvern de tehnocraţi, Dacian Cioloş pare cel mai potrivit nume pentru a prelua puterea.

Anunţul oficial este aşteptat pentru ora 17.00, însă există deja informaţii că PNL, UNPR şi UDMR şi-au anunţat intenţia de a susţine Guvernul Cioloş, astfel că Iohannis s-a asigurat că noul Guvern va trece din prima de votul Parlamentului.

Nici PSD nu a spus “nu” unui Guvern de tehnocraţi, dar social-democraţii au înaintat varianta Liviu Voinea, variantă neagreată de Iohannis pe motiv că acesta a făcut parte, la un moment dat, din guvernul Ponta.

Singurii care s-au opus cu adevărat ideii de guvern de tehnocraţi au fost cei de la ALDE, Călin Popescu Tăriceanu afirmând că “această variantă este departe de ceea ce credem noi că România are nevoie în aceste momente”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv