Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Legea pensiilor speciale rămâne blocată. Budăi se derobează: „Mă pun la dispoziția ministrului Boloș să mergem la CE cu amendamente agreate în coaliție”

Proiectul Legii pensiilor speciale rămâne blocat în Parlament, iar cei din PSD și PNL arată cu degetul unii la alții și nu știu ce să mai facă pentru a tărăgăna adoptarea acestui act normativ, fără de care Guvernul Ciucă nu poate primi banii din PNRR.

Ministrul Muncii, Mariu Budăi (PSD, a anunțat luni că „miniştrii de linie au termen până miercuri să depună amendamente” la acest proiect, urmând ca acestea să fie apoi agreate în Coaliție, iar după aceea să fie prezentate Comisiei Europene.

„Este momentul ca ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, să meargă la Comisia Europeană cu acele amendamente care vor fi agreate în coaliţie, pe legea pensiilor speciale. Mă pun la dispoziţia dumnealui să îl însoţesc, să mergem la Comisia Europenă”, a spus Budăi.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv