Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Liberalii sunt convinşi: “Cioloş, mai bun premier decât Voinea”

Deşi preşedintele Klaus Iohannis încă participă la consultări cu UNPR şi UDMR, tot mai multe indicii duc către un nou guvern de tehnocraţi.

sursa foto: magazinsalajean.ro
sursa foto: magazinsalajean.ro

Iar cele mai mari şanse de a conduce guvernul respectiv le au Dacian Cioloş şi Liviu Voinea. Cum ultimul este, însă, o variantă propusă de Partidul Social Democrat, Voinea nu beneficiază de suportul celor din Partidul Naţional Liberal.

“Domnul Voinea este viceguvernator BNR de o scurtă perioadă de timp. Să nu uităm că a fost ministru al Bugetului, deci a făcut parte din Guvernul Ponta. Este un specialist, într-adevăr, dar nu putem spune că este un tehnocrat curat”, a fost mesajul transmis de Mircea Toader, deputat şi secretar executiv al Partidului Naţional Liberal.

Într-o intervenţie avută la Radio France International, Toader consideră că “Dacian Cioloş este un premier mai bun decât Voinea” şi spune că fostul comisar are avantajul “că este o personalitate cunoscută la nivel european”.

Secretarul PNL nu uită că preşedintele Klaus Iohannis i-a promis, la un moment dat, funcţia de premier lui Cătălin Predoiu, prim vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, dar este de părere că “varianta Cătălin Predoiu devine viabilă în momentul în care se finalizează, într-o formă sau alta alegerile, pentru un nou Parlament şi în condiţiile respective, candidatul nostru şi primul-ministru va fi Cătălin Predoiu. Într-o perioadă de tranziţie, cred că nu este nici bine şi nici corect să utilizăm numele lui Cătălin Predoiu”.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv