Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Liviu Dragnea: “Încă nu pot să spun dacă îi acordăm votul lui Cioloş sau nu”

Deşi formaţiunea pe care o conduce ar fi vrut să-l impună pe Liviu Voinea ca premier, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, anunţă că “PSD-ul are deschidere faţă de toată lumea, inclusiv faţă de domnul Cioloş (n.r. – premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis)”.

dragnea  00

Totuşi, Dragnea atrage atenţia că “noi am expus obiectivele pe care vrem ca viitorul Guvern să le îndeplinească” şi că “vom stabili dacă acordăm sau nu votul nostru domnului Cioloş după ce vom vedea echipa acestuia şi programul de guvernare cu care vine în Parlament”.

În plus, Liviu Dragnea anunţă că “vom fi foarte atenţi la ceea ce va propune Dacian Cioloş” şi că “vom decide politic care este calea de urmat după ce o să ne uităm cu atenţie cum îi alege pe cei pe care îi pune în Guvern şi care e programul de guvernare”.

Dragnea şi-a urechiat rivalii politici şi a afirmat că “nu este firesc să spunem acuma dacă votăm pentru sau împotrivă pentru că avem doar un nume şi un chip”. Reacţia lui Dragnea vine după ce au apărut informaţii conform cărora liderii PNL, UDMR sau UNPR l-au asigurat pe preşedintele Klaus Iohannis, la consultările de la Palatul Cotroceni, că vor vota în Parlament guvernul propus de noul premier desemnat, Dacian Cioloş, deşi încă nu ştiau nimic despre planurile acestuia sau despre echipa cu care vrea să guverneze.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv