Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cîrstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Ministrul Virgil Popescu, după adoptarea noii Legi offshore: „Atât statul, cât și investitorii au de câștigat”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri, după adoptarea modificărilor Legii offshore, că „atât statul, cât și investitorii au de câștigat”.

Despre consumatori – nimic.

„Legea aduce stabilitate şi predictibilitate, un mediu fiscal prietenos şi sunt convins că va ajuta investitorii să ia decizia de investiţie. Mai mult, protejează interesele naţionale ale României – în caz de criză energetică putem interveni şi redirecţiona gaze către consumul intern şi, de asemenea, impune un control asupra contractelor bilaterale. (…) Eu cred că este o lege în care atât statul, cât şi investitorii au de câştigat şi ne aşteptăm ca deciziile de investiţie să poată fi luate. Sub un preţ de cost nu va vinde nimeni absolut niciodată, plecând de la principiul bunei credinţe a tuturor. România câştigă din redevenţă – care este undeva la 13% – din impozitul pe venitul suplimentar, România câştigă din impozitul pe profit al companiilor, din numărul de locuri de muncă care se vor crea. Bugetul statului câştigă din impozitul pe forţa de muncă şi cred că cel mai important lucru – România devine independentă energetic şi nu mai avem problemele de aprovizionare cu gaze naturale”.

Modificarea Legii offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis
16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv