Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Orban îi ia apărarea lui Iohannis pentru numirea procurorilor șefi Scutea și Hosu / ”Și Kovesi a avut aviz negativ de la CSM” / POLITICĂ: PSD va boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Mircea Geoană o refuză elegant pe Viorica Dănciă: Nu revine în PSD

Invitat public de premierul Viorica Dăncilă, devenită de o zi președintele interimar al PSD, după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie, Mircea Geoană o refuză elegant.

După o scurtă vizită la Palatul Victoria, Geoană, care a fost dat afară din partid de Victor Ponta, a scris miercuri pe Facebook:

“Inima mea va ramane intotdeauna fidela social democratiei, ideilor progresiste si valorilor democratice europene. Inteleg si incurajez nevoia PSD de a depasi o perioada grea care, netratata cu curaj si responsabilitate, are potentialul de a pune sub semnul intrebarii soarta acestui mare partid romanesc. Raman alaturi de fostii mei colegi si colege, insa planurile mele imediate nu includ revenirea in politica militanta”.

Dăncilă îi invită să revină în PSD pe Geoană și pe alții dați afară în trecut
2 Shares