Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Moșteanu, despre demiterea lui Voiculescu: O agresiune din parte premierului. Ordinul, doar un pretext

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat miercuri că demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, reprezintă „o agresiune din parte premierului” Florin Cîțu, după doar două zile de la ședința coaliției.

Moșteanu susține că ordinul dat de secretarul de stat Andreea Moldovan, demisă și ea, reprezintă „doar un pretext” din partea premierului PNL.

Ordin. Noi criterii de carantinare a localităților: gradul de ocupare a paturilor la ATI și nivelul de testare

„Nu mi se pare deloc justificată această decizie a premierului, mai ales că luni a fost o discuție în coaliție unde părea că s-au clarificat lucrurile și că mergem în continuare pe actuala formulă guvernamentală (…) Este un act de agresiune în coaliție din partea premierului”, a declarat Moșteanu.

Deputatul USR a subliniat că Vlad Voiculescu are toată susținerea USR-PLUS. 

Întrebat, în Parlament, dacă USR ia în calcul ieșirea de la guvernare, el a spus că această variantă este susținută de unii dintre colegii săi și că astăzi se va tranșa în ședința birourilor reunite ale USR-PLUS.

„Orice variantă este pe masă, sunt colegi care susțin și această variantă (…) Vom lua acolo (n.r. – în birourile reunite) decizia dacă și cum continuăm. În primul rând, vom decide dacă mergem în continuare în acestă coaliție”, a afirmat deputatul USR, spunând că așteaptă toate deteliile legate de motivele care au stat la baza demiterii ministrului Sănătății.

„Putem spune că este o criză politică”, a arătat Moșteanu, întrebat de jurnaliști.

24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv